Körsång & Inspirationsdagar
För företaget: En körhappening ā la Körslaget eller en workshop dag där man smakar på kör i sann prova-på-kör anda eller varför inte en häftig och hjärtlig inledning på företagets årsmöte!

Jag kommer gärna till er med full energi och inleder ett möte med sång, fyller en dag med körsång, planerar och genomför ett körslag på ditt företag!

 

Körledaren Charlotte

 

För kören: Med musiken som inspiration kommer jag gärna till Er som en extra injektion under körterminen. Jag kommer gärna till Dig och jobbar på ett av följande sätt:

● Som sångpedagog. Jag kan jobba med klang och intonation, uppsjungningsövningar, röstvård och sångteknik.

● Med ett helt projekt från början till slut. T.ex. en temakonsert eller större verk där jag står för instudering och dirigering.

● Som dirigent i slutet av projektet. Kören står själv för instuderingen och får sedan hjälp med interpretation och slutförande vid konsert.

Fortbildning:
För Er som jobbar med barn i vardagen kan det kännas bra med mer kunskap om barnens röstmognad och röstutveckling. Under en fortbildningsdag får Ni veta mer om rösten, med betoning på barnrösten, lära er nya sånger och inspirera varandra med nya sånger. Ni får tips på hur man kan utveckla sångsamlingarna på förskolan, på hur man kan använda sångerna, m.m.

Kontakta mig för mer information. Tillsammans kan vi skräddarsy en fortbildningsdag som passar just Er!